Over mij

Mijn naam is Tony, ik ben een echte Zeeuwse en woon met veel plezier in Vlissingen samen met mijn man en twee kinderen.

Ik ben altijd al anders geweest. Dit begon al bij mijn geboorte. Ik kwam geel op de aarde en werd niet onder de blauwe lamp gelegd, maar achter het glas in het zonnetje gezet. Mensen denken vaak dat ik een jongen ben vanwege mijn naam, Tony dit hoor je niet vaak voor meisjes.

Als kind was ik een ster in aanpassen. Het belangrijkste was dat een ander het naar zijn zin had. Ik probeerde mijn gevoelens te onderdrukken want ik kon om alles huilen. Ik was geliefd op school en ging daar ook met plezier naar toe. Ondertussen liep ik rond met het gevoel dat een ander altijd beter, mooier interessanter of belangrijker was.

Mijn gedrag was ook anders. Ik werd gezien als een lief, aardig en volgzaam meisje en ik zorgde ervoor dat ik niet tot last was. Op mijn manier maakte ik mij onzichtbaar. Dus ik deed braaf wat er van mij gevraagd werd. Ik had aansluiting in de klas, maar eigenlijk waren het geen echte vriendinnen of vrienden. Als kind heb ik het eigenlijk nooit in de gaten gehad, het ging allemaal onbewust.

Op een gegeven moment liep het thuis en op mijn werk niet meer lekker. Ik had twee prachtige kinderen en werkte al heel wat jaren met plezier in het basisonderwijs. Tot… ik keihard tegen de muur op liep. Ik kon niks meer, mijn energie was echt op door dit alles. Ik was niet meer het zonnetje in huis, eerder de donderwolk. Ik schaamde me kapot dat ik thuis zat en er niks meer uit mijn vingers kwam. Ik stortte in en voelde me compleet verloren. In deze periode ben ik hulp gaan inschakelen op verschillende vlakken en daardoor ontdekte ik dat ik al heel lang mezelf kwijt was. Mijn lijf heeft op een harde manier laten weten dat het zo niet meer langer kon.

Hoe had ik zo kunnen falen? Ik kon toch alles?

Het werd tijd om mezelf te gaan herontdekken. Hierdoor heb ik een prachtige mooie reis gemaakt en mezelf ontwikkeld tot wie ik nu ben en diep van binnen altijd al ben geweest. Ik volgde wekelijks yogalessen, maakte lange wandelingen in mijn eentje om de rust terug te vinden in mijn hoofd en lijf. In de jaren die volgden heb ik meerdere opleidingen gedaan om het coaching vak steeds beter in de vingers te krijgen. Hierdoor ontdekte ik ook de manier om te coachen die echt bij mij past!

Het mooie cadeau wat ik erbij kreeg was dat ik heel veel over mezelf leerde en dingen die ik niet meer nodig had heb mogen opruimen. Hierdoor werd ik stabieler en krachtiger.

Er blijft altijd iets nieuws te leren en ontdekken, daarom blijf ik me verdiepen. Hier geniet ik ook enorm van en het helpt mij om te groeien.

“Wees jezelf, er zijn al genoeg anderen”

Waarom ben ik een meidencoach?

Ik vind het fantastisch om met meiden te werken omdat ik begrijp wat ze doormaken. Ze zijn zorgzamer, liever en gevoeliger dan ze in eerste instantie misschien laten zien. Het is werkelijk prachtig om te zien hoe ze tot bloei komen en gaan stralen.

Mijn missie…

Wat ik wil bereiken is dat alle meiden, mama’s en papa’s niet alleen weten, maar ook voelen dat ze goed zijn zoals ze zijn. Ik wil ervoor zorgen dat er verlichting bij het kind én de ouders komt op die momenten wanneer het even niet lekker loopt. Zodat alle meiden zonder zorgen door het leven gaan, lol hebben met vriendinnen en doen wat zij leuk vinden. En de ouders ontspannen kunnen genieten van hun dochter.

Als je mij kent…

Dan weet je dat ik GEEN koffie drink, maar de hele dag door thee drink. Het maakt niet uit welke temperatuur het buiten is. Het is altijd genieten, een momentje van rust.

Rust ervaar ik ook in de natuur waar ik graag naartoe ga. Wandelen door het bos of over het strand, het liefst op mijn blote voeten door de branding.

En als ik ergens in geloof, ga ik er helemaal voor!
Waar ik door afgeleid wordt of helemaal gek van kan worden zijn tikkende geluidjes.

Anderen zeggen over mij…

dat ik altijd positief in het leven sta.

dat ik weinig woorden nodig heb om te begrijpen wat je bedoelt.

dat ik zonder oordeel naar je verhaal kan luisteren en dit in alle rust doe.

dat ik iedereen een welkom, veilig en vertrouwd gevoel geef als ze bij me zijn.

dat ik goed kan aanvoelen wat jij voelt.

Voel je dat ik jou verder kan helpen?