Moeder en Dochter in Verbinding

Heb jij dit ook?

De hele dag gaat alles maar door:  werken, boodschappen doen, zorgen voor het eten en de kinderen.

Je wilt dat alles soepel verloopt, maar  als je aan het eind van de dag  druk bezig bent met koken komt je dochter thuis en ze begint gelijk te mopperen over hoe vreselijk het was op school.

De irritatie zit gelijk hoog het schiet direct in het verkeerde keelgat en je schreeuw naar haar:  “Stil! Ik ben druk bezig, zie je dat niet? Ik heb geen zin in je gezeur! Herkenbaar?

En dan baal je weer dat je zo staat te schreeuwen tegen je dochter.

Je wilt zo graag samen met haar winkelen, een spelletje spelen of knutselen, maar je hebt de energie er niet voor. Je snapt er helemaal niks van. Je werkt zo hard en doet echt je best om het gezellig met haar te hebben, waarom lukt het dan niet?

Als je dan een keer een voorstel doet, dan heeft zij geen zin want het is stom of ze heeft weer hoofdpijn… Er is altijd wel wat.

Dit is niet hoe je je het moederschap had voorgesteld, toch?

Hoe zou het voor je zijn…

Hoe zou het zijn als jij aan het eind van de dag nog energie hebt en je dochter vrolijk uit school komt! Dat jullie samen aan de keukentafel gaan zitten met een kopje thee en je dochter de leuke dingen van haar dag met je deelt. Heerlijk toch!?

Om vervolgens ieder zijn eigen ding te doen en na een heerlijke en gezellige maaltijd aan tafel samen op de bank te ploffen om een leuke film te kijken.

Jullie zijn beide veel meer ontspannen en kunnen daardoor echt genieten van elkaar en de dagelijkse dingen. Wat een groot verschil is dat!

De sfeer is voelbaar anders in huis en dat brengt zoveel positiviteit met zich mee.

Jij snapt jezelf en je dochter beter, waardoor jullie het veel fijner hebben samen.

Ze kan helemaal zichzelf zijn waardoor ze met haar vriendinnen weer leuke dingen doet.

Wil jij dit ook voor jou én je dochter?

Ik ben er voor jou én je dochter

Als je met mij gaat samenwerken dan…

Wanneer jij besluit het traject “Moeder en Dochter in Verbinding” te volgen, komt er weer rust in het gezin. De harmonie is terug in huis, de sfeer is ontspannen en het is gezellig.

Jullie hoeven elkaar niet meer te ontlopen want het is fijn om bij elkaar te zijn en er ontstaat weer ruimte voor leuke dingen.

Ik laat je zien en ervaren hoe sterk jullie verbinding samen is en hoe deze combinatie magische resultaten veroorzaakt.

Je herkent de signalen van “te veel” bij jezelf en je dochter. Je leert aangeven waar je behoefte aan hebt en hoe je rekening met elkaar kunt houden. Zodat je weer eens op de bank kunt kruipen met een dekentje, een goed boek en een dampende kop heerlijke thee zonder je gefrustreerd of schuldig te voelen.

Dit alles zorgt ervoor dat er zoveel rust komt in je lijf en hoofd. Met als gevolg dat er lekkere maaltijden op tafel belanden zonder een ontplofte keuken. Het lukt je weer om het huishouden bij te houden wat ook weer zijn positieve weerslag heeft op iedereen.

Het verschil tussen voor en na het traject “Moeder en Dochter in Verbinding” is onbeschrijfelijk. Niet alleen jullie zullen de positieve ervaringen beleven ook de omgeving zal het zeker opvallen dat jullie dochter weer vrolijk en zelfverzekerd is. Vol verwondering over haar gezellige gedrag en mooie cijfers op school.

Eindelijk komt eruit wat erin zit!

Wil jij dit ook voor jou én je dochter?

Het traject
Moeder en Dochter in Verbinding

€ 470,-

Vooraf is altijd een gratis kennismaking 30 minuten via teams of in de praktijk.

1e Sessie 1 – 1,5 uur met de moeder

1 Sessie van 1 uur met de moeder

5 Sessies van 1 uur met je dochter

Verbindende Afsluitende Sessie van 1 – 1,5 uur met 
moeder en dochter samen

Wat klanten zeggen over werken met mij…

Tony omdat je zo betrokken was bij ons gezin. Wil ik je even vertellen dat het heel goed gaat met onze dochter. Ze slaapt heerlijk en ze heeft leuke vriendinnen op school.

Hilde

Wat een waardevol cadeau om bij jou te mogen komen. Heel mooi om zo puur te verbinden in energie met elkaar.

Simone

Lieve Tony, Dank je wel voor de prachtige sessie. Het was zo verrassend wat er uit de opstelling kwam! Dit had ik met mijn hoofd niet kunnen bedenken. Mijn lijf moest er gisteren echt van bijkomen, maar nu voel ik me lichter en losser. Dank je wel.

Lianne

Tony begeleid je hierbij op een prettige manier en weet de juiste tonen te raken.

Eva

Veel gestelde vragen…

Waar vinden de sessies plaats?

Ik vind het heel fijn als je bij mij in de praktijk komt.

Is het mogelijk om sessies online te doen?

Ja, dat is zeker ook een mogelijkheid.

Wordt het Lotustraject vergoed?

Nee, ik heb daar bewust voor gekozen zodat ik jou. op de allerbeste manier kan helpen die bij mij past. Hierdoor heb ik meer tijd en aandacht voor jou. Mocht de financiën echt een groot probleem zijn dan kunnen we altijd samen in gesprek gaan zodat we tot een oplossing kunnen komen.

Mag ik in delen betalen?

Ja, dat is zeker mogelijk.

Hoe lang duurt een sessie?

De sessies duren 1 uur per keer. Het ontmoetingsgesprek en de Verbindende afsluitende sessie duren 1 – 1,5 uur

Waarom werk je uitsluitend met moeders en dochters?

Omdat ik zelf als meisje de problemen heb gehad waar jou dochter nu tegenaan loopt. Als moeder weet ik uit eigen ervaring hoe het is om een dochter groot te brengen.

Heb je een vraag?